HONNINGBARNA

SIDEN SIST

 

<iframe width="100%" height="300" scrolling="no" frameborder="no" allow="autoplay" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/playlists/839277662%3Fsecret_token%3Ds-PZKxx&color=%23000aff&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true"></iframe>

Nye Blanke
Cat #: BLANKE010
Format: Digital single
Release date: 23.08.2019

Honningbarna på sosiale media:
Facebook Instagram | Twitter | Youtube

Contact:
Label and synch: marius@eddamusic.no
Press: charlotte@act.as
INgrooves: kbjornstad@ingrooves.com

 

Honningbarna er tilbake!

Etter å ha gjennomført en omfattende turné etter sitt seneste albumslipp, Voldelig lyd, der de blant annet spilte for et utsolgt og nedherja Rockefeller, valgte bandet i fjor høst å for første gang prøve seg på å ta en pust i bakken. I sin intense levetid har Honningbarna utgitt fem album, vunnet Spellemann – og P3 Gull – priser, og gjennom hundrevis av konserter blitt stadig hyppigere omtalt som landets beste liveband.

23. august slippes den eksplosive dobbeltsingelen Siden sist, bandets første utgivelse på over halvannet år. Låtene er også deres første med ny gitarist, svenske Johan Hansson Liljeberg, og er produsert sammen med Erlend Mokke lbost.

Hør «Siden sist» her: https://soundcloud.com/edda-music/sets/honningbarna-siden-sist/s-PZKxx 

«Vi vil at musikken vår skal være lyden av de livene en lever, ikke soundtracket av rømmingen fra dem. Også når livene vi lever ikke er særlig catchy, eurofriske eller romantiske, men heller oppleves som forvirrende , uforståelige, eller kanskje også voldelige. Eller alt det der samtidig. Disse to låtene er det.» – Honningbarna

Like før sommeren annonserte bandet at de 26. oktober igjen skal fylle Rockefeller, men bortsett fra noen kryptiske drypp i sosiale medier har det vært få andre livstegn å spore. Nå bryter Honningbarna tausheten så til de grader, og annonserer både ny musikk og en to måneder lang høstturné.

 


ANDRE UTGIVELSER av honningbarna