Blanca Records
Cat #: BLC039
Format: Digital single
Release date: 19.06.2020

Track list:
1. Polert

Følg Kropp:  Facebook Instagram

Contact:
Blanca Records: matias@blancarecords.com

Synch: marius@eddamusic.no

Kropp har returnert til studio og smelt ut en ny energibombe som får kroppen til å koke, som om det ikke var nok med den steikende sommersolen. “Polert” er klar for å se lyset! 

Tidligere Hvitmalt Gjerde-bassist er klar med nytt band og det tikker perle på perle inn i innboksen til undertegnede. “Kropp spiller pop!” sier bandleder Håvard Bakke selv og det stemmer jo det. Her krysser 60-tallets modsrebeller og 80-tallets postpunkere hverandre i en dårlig opplyst, folketom gate. De fyrer opp en rakkett mot en stjerneklar himmel, det smeller. Tallene 2020 lyser opp himmelen og fyller hele byen med ungdommelig energi, optimisme i fortvilelse, oppsig i nedsig. Utgivelsen Terminus/Mitt gule smil har allerede vært tilgjengelig i form av en kortreist Oslo-frest 7″, som en kunne få tak i under Kropps Oslo-debut på en Offlarm showcase på Tilt under By:Larm. Halvparten røk den kvelden, mens resten var spart til en konsert i Bergen som desverre utgår nå som vi går inn i denne spesielle tiden. 

Album kommer senere i år og vil være ute på Blanca Records.

 


Krediteringer:
Komponist: Håvard Bakke, Tord Øyen, Sivert Karlsen
Tekstforfatter: Håvard Bakke
Utøvere: Håvard Bakke, Tord Øyen, Sivert Karlsen, Simon Waaler, Johannes Fjeldstad, Sverre Vik, Jonas Hamre, Matias Téllez
Produsent: Robert Jønnum
Mix: Robert Jønnum
Master: Matias Téllez