HALIE

Holiday
<iframe width="100%" height="300" scrolling="no" frameborder="no" allow="autoplay" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/449367969%3Fsecret_token%3Ds-0YsnE&color=%23ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true"></iframe>

Coco & Co
HALIE – Holiday
Cat #: COCO024
Format: Digital single
Release date: 22.06.2018

Track list
1. Holiday

Connect with HALIE
Facebook Instagram

Contact
Press: lise@eddamusic.no
Synch: marius@eddamusic.no
Management: lennea@made.no

Live 2018
8. juni – Mablis
15. juni – Drøbakfestivalen
16. juni – Bergenfest
29. juni – Festidalen

7. juli – Kongsberg Jazzfestival
11. juli – Skral Festival
19. juli – Slottsfjell
20. juli – Malakoff
25. juli – Høllafest
26. juli – Utkantfestivalen

3. aug – Hagefestivalen
10. aug – Øyafestivalen
16. aug – Pstereo
8. aug – Bakgården
23. aug – Glopperock
24. aug – Hvalstrandfestivalen
25. aug – Verket

8. sept – Lillehammer Live

HALIE er den sytten år gamle popkometen som kom, sang og tok popverdenen med storm! Etter en strålende debut under fjorårets Vill Vill Vest, høstet hun lovord på tvers av landegrensene, og ble trukket frem av både NME, Line of Best Fit, i-D og Clash som musikalske høydepunkt under festivalen. Hennes første singel, Echo, ble gitt ut på det anerkjente indie-labelet Kitsuné. I februar opptrådte hun på Where’s the Music? og ble videre booket til Skandinavias største talkshow, Skavlan, som den første ‘ukjente’ artist noensinne! Dette samtidig som hennes andre singel, Youth, kom ut og hun opptrådte for fullt hus på Sentrum Scene under årets by:Larm. Aftenposten, VG, Bergens Tidende, Musikknyheter og Gaffa lovpriste konserten med 5/6 øyne på terningen og 20 festivaler over hele landet har til nå sørget for å få HALIE på plakaten i sommer!

HALIE slipper sin tredje singel, Holiday, 22. juni. En låt som handler om å være tro mot seg selv, “Den handler om å finne sin egen vei og ha tro på egne valg, selv om andre er uenige i valgene man tar.” Hun inspireres av kjente stjerner som Beyoncé, Amy Winehouse, Ella Fitzgerald og Nina Simone, men også av nyere stjerneskudd som Sigrid og Billie Eilish. Selv beskriver hun musikken som alternativ pop, med mening, «Det er viktig for meg å lage musikk som betyr noe, at tekstene treffer og sparker litt fra seg.»

Med sine 17 år på baken, går HALIE fortsatt på videregående og kombinerer en nysprunget artistkarriere med lekser og klassetimer. For alle som husker tilbake, eller har sett SKAM, er det en tid fylt med følelser, nye opplevelser og russetid. HALIE gleder seg til det kommende året som artist og russ, og prøver å kombinere disse to rollene på best mulig måte, selv om det til tider kan virke surrealistisk, “Det er litt uvirkelig å gjøre lekser på onsdag og ta pressebilder i LA på fredag, liksom. Men det er også sinnsykt fantastisk!”, sier hun smilende. Hun er i en periode i livet hvor identiteten skal utforskes og stilles spørsmålstegn ved, man skal finne ut hvem man er og hva man står for. Publikum er i en unik posisjon som får følge HALIE på denne musikalske og personlige reisen som hun har foran seg det kommende året.

 

Quotes


Hun kom, hun sang, hun vant  – Bergens Tidende

Literally every song she performed was a killer – We Love Nordic

Her debut single “Echo” bangs hard – The Line of Best Fit

You’ll be hearing a lot more from her – NME

We look forward to more! – I-D Magazine

Halie exploded with youthful energy – Clash Magazine

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/DqBWFJsjn_U" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>