HALIE

Not Yours
<iframe width="100%" height="300" scrolling="no" frameborder="no" allow="autoplay" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/495924486%3Fsecret_token%3Ds-W4Mgu&color=%23ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true"></iframe>

Coco & Co
HALIE – Holiday
Cat #: COCO029
Format: Digital single
Release date: 21.09.2018

Track list
1. Not Yours

Connect with HALIE
Facebook Instagram | YouTube

Contact
Press: lise@eddamusic.no
Synch: marius@eddamusic.no
Management: lennea@made.no

21. september slipper HALIE sin fjerde singel “Not Yours”. En herlig ‘banger’ fylt med attitude og groovy rytmer. “Alle i familien min elsker denne låten og slipper sin indre Beyonce løs når de hører den!”

Låten er skrevet i kjølvannet av #Metoo-bevegelsen. “Metoo fikk meg til å tenke på hvordan en gutt behandlet meg på en fest en gang, hvor jeg skulle ønske jeg hadde konfrontert han og spurt om hva moren hans hadde syntes om måten han oppførte seg på. Derav linjen i låten ‘What would your mother say, treating girls this way’.”

HALIE ønsker at alle som hører låten føler seg som mektige dronninger og konger. For det er ikke en låt kun for jenter, men en låt for alle som har opplevd trakassering. Budskapet i låten er at ingen andre enn du bestemmer over din kropp. Hvis noen har en annen oppfatning tar de feil og bør gjøres oppmerksom på det.

I høst kan du se HALIE live i både Tyskland og Norge. Først varmer hun opp for Sigrid i Köln og i Berlin, for så å holde egne solo show i Norge! Se full oversikt lengre ned.

 

History


HALIE er den sytten år gamle popkometen som kom, sang og tok popverdenen med storm! Etter en strålende debut under fjorårets Vill Vill Vest, høstet hun lovord på tvers av landegrensene, og ble trukket frem av både NMELine of Best Fiti-D og Clash som musikalsk høydepunkt under festivalen. Hennes første singel, Echo, ble gitt ut på det anerkjente indie-labelet Kitsuné. I februar opptrådte hun på Where’s the Music? og ble videre booket til Skandinavias største talkshow, Skavlan, som den første ‘ukjente’ artist noensinne! Dette samtidig som hennes andre singel, Youth, kom ut og hun opptrådte for fullt hus på Sentrum Scene under årets by:Larm. Aftenposten, VG, Bergens Tidende, Musikknyheter og Gaffa lovpriste konserten med 5/6 øyne på terningen og 20 festivaler over hele landet har til nå sørget i sommer for å få HALIE på plakaten.

Med sine 17 år på baken, går HALIE fortsatt på videregående og kombinerer en nysprunget artistkarriere med lekser og klassetimer. For alle som husker tilbake, eller har sett SKAM, er det en tid fylt med følelser, nye opplevelser og russetid. HALIE gleder seg til det kommende året som artist og russ, og prøver å kombinere disse to rollene på best mulig måte, selv om det til tider kan virke surrealistisk. “Det er litt uvirkelig å gjøre lekser på onsdag og ta pressebilder i LA på fredag, liksom. Men det er også sinnsykt fantastisk!”, sier hun smilende. Hun er i en periode i livet hvor identiteten skal utforskes og stilles spørsmålstegn ved, man skal finne ut hvem man er og hva man står for. Publikum er i en unik posisjon som får følge HALIE på denne musikalske og personlige reisen som hun har foran seg de kommende årene.

 

Live 


17. september – Gebäude 9, Köln

19. september – Astra Kulturhaus, Berlin

11. oktober – Rockefeller, Oslo

13. oktober – Samfundet, Trondheim

11. november – USF Verftet, Bergen

17. november – TOU, Stavanger

 

 

Quotes


We look forward to more! – i-D Magazine

Literally every song she performed was a killer – We Love Nordic

You’ll be hearing a lot more from her – NME

Halie exploded with youthful energy – Clash Magazine

Her debut single “Echo” bangs hard – The Line of Best Fit