Doddo

Det skal gå deg vel
<iframe width="100%" height="300" scrolling="no" frameborder="no" allow="autoplay" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/776970229%3Fsecret_token%3Ds-XZupw&color=%23000aff&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true"></iframe>

EDDA Music
Cat #: EDDA026
Format: Digital single
Release date: 10.04.2020

Connect with Doddo: 
Facebook
Instagram

Contact:
Label & synch: marius@eddamusic.no
Presse: dipha@eddamusic.no

DODDO UTE MED NY LÅT 10. APRIL!

Hvis livet hadde vært som en kakeoppskrift, hadde vi nok alle gått rundt og kjent på lykken. Da kunne vi tatt en dose av «tro på deg selv» og en dose «følg magefølelsen» og en dose «smil», og vips hadde det gode livet oppstått. Men å leve er litt mer komplisert enn som så, og når motgangen melder seg, når du føler deg svak og liten og deprimert, finnes det ingen enkel kur eller en «quick fix». Uansett hvor hardt du jobber med deg selv, er det ikke bare en oppside i livet.

10. april gir spellemann Eduardo «Doddo» Andersen ut låten «Det skal gå deg vel», på det bergensbaserte plateselskapet EDDA Music.

Hør låten her: https://soundcloud.com/edda-music/doddo-det-skal-deg-ga-vel/s-XZupw

«Det skal gå deg vel er en sang som ironiserer over alle de enkle løsninger som bloggere, influensere og foredragsholdere tilbyr mennesker i sårbare situasjoner. Ideen til sangen oppsto da jeg leste at fjellturer var den eneste «behandlingen» noen fengselsinnsatte ble tilbudt. Tenk hvis livet hadde vært så enkelt, at en fjelltur hadde visket bort psykoser, avhengighet og en knust barndom.» – Doddo

I høst var Doddo i studio og spilte inn sin kommende plate «Tunge tider». I løpet av våren vil et par av låtene fra albumet bli gitt ut før hele platen slippes både digitalt og fysisk den 28. august. Doddo har også planer om å spille et par eksklusive konserter i Bergensområdet rundt plateslippet.


Utdrag fra anmeldelse av låten «La oss ta en idealist» i Bergens Tidende, 5/6.

​Det enkle språket og de finurlige rimene gjør at man blir genuint overrasket og engasjert. Det er sjelden vare. Arrangementet er sobert og elegant, noe som understreker alvoret i teksten. Samtidig er det rikt på farge, nyanse og stemning; også musikalsk sett er «La oss ta en idealist» en sårbar og hjertelig låt, uten overflødige dikkedarer eller påtrengende sentimentalitet. 


MER MUSIKK FRA DODDO