Great News

Wonderfault
<iframe width="100%" height="450" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/playlists/334311388%3Fsecret_token%3Ds-iCPvQ&color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true"></iframe>
Eget Selskap
Cat #: ES033
Format: Album LP + Digital
​Release: 16.02.2018
Spor
1. Sleep It Off
2. Wonderfault
3. Make Me Feel
4. Secrets
5. Told
6. Untouchable
7. Never Get My Love
8. You’re Mine
9. Forever
10. Love Her
​11. Easy
Kontakt
Eget Selskap: joar@egetselskap.no

Presse (NO): anna@egetselskap.no
Presse (NO) lise@eddamusic.no
Synch: marius@eddamusic.no
Etter to travle konsertår i 2016 og 2017, der Great News blant annet spilte på Øyafestivalen, SPOT i Danmark og gjorde sin første UK-konsert på legendariske KOKO i London, slippes daze pop trioens etterlengtede debutalbum «Wonderfault» på Eget Selskap 16. februar 2018.

Høsten 2017 slapp bandet singlene «Wonderfault» og «Never Get My Love» til strålende mottakelse i inn- og utland. Albumets tittelspor fikk sin premiere hos Huffington Post og «Never Get My Love» gikk lenge i god rotasjon på NRK P13 her hjemme. 12. januar slapp bandet «Told», den tredje singelen fra platen.

Great News signerte nylig med Coda Agency i England og blir å se på flere konserter og festivaler fremover. Se oversikten nederst på siden!

«Wonderfault» er spilt inn i Great News’ eget studio i Bergen. Les mer om bandets tanker om albumet og innspillingen under.

Innspillingen av dette albumet er et eksempel på at det uperfekte også kan være vakkert. Det er spilt inn av oss, produsert av oss, av venner som gjør det de elsker. Altfor mange lar være å begynne å produsere fordi de ikke føler de har det utstyret de trenger. Vårt budskap er å bare gjøre det, selv om det ikke høres perfekt ut i dine ører. Definisjonen av Wonderfault er at noe ikke trenger å være feilfritt for å være vakkert.

Hele livet har vi blitt minnet på at vi ikke må kaste bort tiden på rare, dårlig betalte jobber og satse på musikken, at det ikke er levedyktig i lengden. Men det er dette vi har drømt om å gjøre i hele vårt liv. Dette albumet gir oss en mening i livet, og hvis vi klarer å røre ett menneske med musikken vi lager så er målet vårt nådd.

An immaculate piece of noise pop, the band’s wonderfully flawed songwriting matches shoegaze textures to buoyant, pointed melodies.
 Clash

With a sound that is sure to have you moving within seconds, Great News is a band you need to have on your radar.
 Huffington Post

Give Great News a bean bag and some slippers and they’d sink into another dimension.
 DIY, Neu Pick 

The best band from Norway in many years.
– Q Magazine

Full-blown technicolor pop.
 The Line Of Best Fit

​Bit of a Tame Impala feel to this…really really good sound
– Matt Wilkinson, Beats1

Konserter

  • 19. januar: Eurosonic Noorderslag, Groningen, Nederland
  • 21. januar: Nordic Delight, Utrecht, Nederland
  • 25. januar: The Shacklewell Arms​, London
  • 2. og 3. mars: by:Larm
  • 20. april: Motel Mozaique, Rotterdam, Nederland
  • 26. april: Ja Ja Ja Showcase, London
  • 12.–16. juni: Bergenfest
  • 26.–28. juni: Fres Festival
  • 7.–11. august: Øyafestivalen
  • Flere datoer TBA
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/Hljzti8Qsco" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/pAAVsDaPy7w" frameborder="0" gesture="media" allow="encrypted-media" allowfullscreen></iframe>
Credits
Composers: Even Kjelby/Ole Kristian Einarsen/Lars Henrik Stoud Platou/Kim Åge Furuhaug
Author: Even Kjelby​
Performers: Even Kjelby/Ole Kristian Einarsen/Lars Henrik Stoud Platou/Kim Åge Furuhaug
Producer: Even Kjelby
Mix: Even Kjelby/Anders Bjelland
Mastering: ​Iver Sandøy