Softcore untd.

Sjansespill

 

<iframe width="100%" height="300" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/383869139%3Fsecret_token%3Ds-SwPZH&color=%23ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true"></iframe>

Eget Selskap + Vibbefanger
Cat #: ES048/VIBB026
Format: Digital single
Release date: 09.02.2018

Track list:
1. Sjansespill

Mer om Softcore untd.: 
Facebook | Tumblr | Instagram
SoundCloud | Spotify | Tidal | Apple Music

Contact:
Press:
 lise@eddamusic.no
Synch: marius@eddamusic.no
Eget Selskap: joar@egetselskap.no

Softcore untd. består av Emir Hindic og Mathias Humlen fra Sushi x Kobe, samt Andreas Høvset og Vetle Junker fra Verdensrommet. Musikken befinner seg et sted mellom 808-trommer, saksofoner og jazzgitarer.

Prosjektet startet i 2015 da Emir så Verdensrommet på Ekkofestivalen i Bergen. Emir gikk bort etter konserten og spurte om han fikk legge på et vers på låten “Aldri igjen”, resten er historie. Softcore untd. gis ut via Vibbefanger og Eget Selskap som et samarbeidsprosjekt.

I 2017 slapp Softcore untd. sin første singel Skolebenken, som er en miks av gitar, akkorder og melodier fra Verdensrommet, samt hardere beats og 808-trommer fra Sushi x Kobe. Ikke lenge etter slapp de låten Fjern. Siden da har de spilt utsolgte konserter i både Bergen og Oslo, og varmet opp for Princess Nokia på Parkteateret. I mars er de klare for by:Larm!

Vi prøver å lage noe nytt hver gang vi møtes. Hvordan låtene blir til varierer, noen ganger starter det med tekst, andre ganger med en akkord eller en melodi, eller noe annet. Vi har en ganske klar idé om hva Softcore untd. er og hvordan det skal låte. – Softcore untd.

This is interesting! Unique to Norway, Softcore untd. release their first single ‘Skolebenken’ 
– Niche music

They rap in smooth Norwegian, and leave us longing for more thanks to their contagious beats 
– I-D Magazine

Konserten til Softcore Untd. […] må i alle fall nevnes som en ekstraordinær opplevelse. 
– Gaffa

Verdensrommet er noe av det beste, om ikke det beste, å finne av musikk i Bergen for tiden. Softcore untd. har gått sammen med Sushi fra Sushi x Kobe, og truffet gull. Venter i spenning på ny musikk.
– Stoff

Hindic disker opp med en reflektert og nyansert tekst, alt sammen i en forfriskende luftig og sylskarp produksjon som fremhever detaljene på det lekreste vis.
– Bergens Tidende

​Credits:
Komponist: Emir Hindic, Mathias Humlen, Andreas Høvset, Vetle Junker
Tekstforfatter: Emir Hindic, Andreas Høvset, Mathias Humlen, Vetle Junker
Utøvere: Emir Hindic, Mathias Humlen, Andreas Høvset, Vetle Junker
Produsent: Mathias Humlen, Vetle Junker, Emir Hindic, Andreas Høvset
Mix: Njål Paulsberg
Master: Iver Sandøy