Kjært Barn

Ulver i streite jakker
<iframe width="100%" height="300" scrolling="no" frameborder="no" allow="autoplay" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/410977332%3Fsecret_token%3Ds-WOV6v&color=%23ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true"></iframe>

Eget Selskap
Cat #: ES052
Format: Digital single
Release date: 23.03.2018

Track list:
1. Ulver i streite jakker

Mer fra Kjært Barn: 
Facebook SoundCloud | Instagram

Contact:
Eget Selskap: joar@egetselskap.no
Press: lise@eddamusic.no
Synch: marius@eddamusic.no

“Låten handler om frykt, vanlige problemer og dårlige forkledninger. Identitetskrise. Å oppdage at man er veldig ulik dem man identifiserer seg med.” – Kjært Barn

Kjært Barn startet som Petter Beyers soloprosjekt i 2014. Nå har han fått med seg Erik Skarsbø, Dag Quant og Robin Baldi, og utvidet prosjektet til et band, noe som skaper et mer konsekvent og helhetlig lydbilde. Petter startet med rapmusikk for lenge siden, og har som en av grunnleggerne av NMG/G-Huset gjort seg bemerket i undergrunnsscenen både for produksjoner og som rapper. Som Kjært Barn blander han synging og rapping med forskjellige sjangere for å skape sitt eget uttrykk.

Kjært Barn inspireres av alt fra Michael Jackson, The Meteors, Gucci Mane, til folkemusikk noe som gjenspeiles i deres nye materiale. Det hele er en deilig blanding av r&b, indie, punk og pop-ete visesang, som om Trippie Red, Hjerteslag og JJ bestemte seg for å gjøre et samarbeid. Om musikken forteller Petter, “Man kan si at Kjært Barn er et band som er opptatt av å skape sitt eget uttrykk, ved hjelp av tradisjonelle og utradisjonelle metoder. Ved å sette noen begrensninger for låtene, setter man en ramme for lydbildet, som samtidig gjør at man jobber mer kreativt.”

Bandet har det siste året vært mye i studio, produsert nye låter og spisset lydbildet. De har flere låter i sekken som er klare for slipp i 2018. Bandet spilte sin første konsert under årets off-larm program på Internasjonalen til et engasjert og dansende publikum.

Ikke la lyset ta oss er et kløktig, tidvis sexy, og vekselvis lettbeint og mørkt album. – Natt & Dag

Summen av fremføringen er upretensiøs og avslappet.Deichman Musikkavdelingen

Kreditteringer:
Komponist: Petter Beyer/Erik Skarsbø/Dag Quant
Tekstforfatter: Petter Beyer
Utøvere: Petter Beyer/Erik Skarsbø/Dag Quant
Produsent: Petter Beyer/Erik Skarsbø
Teknikere:Petter Beyer/Erik Skarsbø
Mix: Jonas Raabe
Master: Stian Nybøe