Joakim Koala

Siste sjanse
<iframe width="100%" height="300" scrolling="no" frameborder="no" allow="autoplay" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/435891825%3Fsecret_token%3Ds-apRqL&color=%23ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true"></iframe>

Eget Selskap
Cat #: ES055
Format: Digital single
Release date: 18.05.2018

Track list:
1. Siste sjanse

Mer fra Joakim Koala: 
Facebook SoundCloud | Instagram

Contact:
Eget Selskap: joar@egetselskap.no
Press: lise@eddamusic.no
Synch: marius@eddamusic.no

“Siste sjanse” handler om å bli bevisst på omstendighetene sine for å kunne gjøre nødvendige forandringer i livet. “Jeg følte lenge at jeg fløt passivt gjennom tilværelsen, det ville jeg gjøre noe med”, forteller Joakim Koala.

Låten er spilt inn i Broen Studio med Fredrik Vogsborg (Casiokids, The Megaphonic Thrift) og Anders Bjelland (Electric Eye), i tillegg er Silja Sol med på vokal. “Det er en del likheter i tekstuniversene våre som gjør at jeg syns vi passer fint sammen. Det er utrolig fett at hun er med på låten!”

Joakim Koala er en Bergensbasert indie-artist som leker med analoge synther, inspireres av All Saints, Tame Impala, Bon Iver og John Carpenters mørke univers, samtidig som han nyter en Moscow Mule. Dette resulterer i pop’ete melankoli som gir mening for alle som har kjent på livets mange sider. Lydbilde er svevende og tekstene er rett på sak, men likevel elegant servert.

Joakim Koala debuterte med singelen «Elefanten» i juni 2017, som sammen med “Tiden”, og den kommende låten “Siste sjanse”, ble skrevet i Koalaland – Joakims hjemmestudio. Neste låt «Lanzarote», slippes i slutten av august. Musikken gis ut via indie-labelet Eget Selskap, som også huser Hjerteslag, Great News, Softcore untd. og 9 grader nord m. fl.


 

“Småsliten vokal på bergensdialekt kombinert med spennende effekter, og virkningsfull oppbygning gjør sangen ypperlig både som roadtrip-anthem og slappe av-låt.” – GAFFA om “Tiden”

 


 

Kreditteringer:
Komponist/tekstforfatter: Joakim Skadal Kvåle
Utøvere: Joakim Skadal Kvåle/Fredrik Vogsborg/Anders Bjelland/Silja Sol Dyngeland
Produsent: Fredrik Vogsborg/Anders Bjelland
Mix: Fredrik Vogsborg/Anders Bjelland
Master: Anders Bjelland