Svetla V

Beauty
<iframe width="100%" height="300" scrolling="no" frameborder="no" allow="autoplay" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/451207761%3Fsecret_token%3Ds-XKnmu&color=%23ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true"></iframe>

Eget Selskap
Cat #: ES059
Format: Digital single
Release date: 15.06.2018

Track list:
1. Beauty

Følg Svetla V: 
Facebook Instagram

Contact:
Eget Selskap: joar@egetselskap.no
Press: lise@eddamusic.no
Synch: marius@eddamusic.no

Synthpop-fenomenet Svetla V fra Moskva slipper sin første låt fra det kommende debutalbumet, “Mattias”, fredag 15. juni! Låten heter “Beauty” og handler om å reflektere over det vakre i omgivelsene våre. “Det er interessant hvordan konseptet ‘skjønnet’ stadig er i endring” – Svetla V. Med den nye låten håper hun at folk bryter ut i meditativ dans, “Jeg vil helst at folk danser på en meditativ måte hvor hodet er frakoblet og at dansen er det eneste man omgir seg med”.

Hun lar seg forføre av den Skandinaviske kulturen, og får gjerne sommerfugler i magen når folk snakker et språk hun ikke forstår. “Det er estetisk vakkert og spennende å høre melodier på et annet språk enn mitt eget”. Svetla begynte å lære seg norsk og dansk som 16-åring. Hun flyttet senere til Bergen, hvor albumet “Mattias” ble til. I tillegg til å lage låter på russisk og engelsk, har hun skrevet låtene “Svart/hvitt” og “Kjøkkenbenkdrama” på norsk.

Svetla V gjør alt selv. Hun skriver tekst, lager melodi og produserer. Hun er en ekte DYI-artist som elsker å utforske og finne frem til synthlyder som minner om naturfenomener og som formidler følelser på en genuin måte. Hun har spilt piano så lenge hun kan huske, men begynte ikke å eksperimentere med egne låter før bare noen år tilbake. Garage Band ble fort for begrenset og hun gikk over til mer avanserte programmer. Mot slutten av 2015 ble hun lagt merke til av synthpop-miljøet i Moskva og hun begynte å spille egne shows. I september spiller hun på Red Bull Music Academy i Berlin – med et helt album i bagasjen, og er hun klar til å ta synthpop-verden med storm!

Kreditteringer:
Komponist: Svetlana Olonina
Tekstforfatter: Svetlana Olonina
Utøvere: Svetlana Olonina
Produsent: Svetlana Olonina
Miks: Jens Kristian Mørkeby Rimau
Master: Alex Wharton