Sonema

Valley
<iframe width="100%" height="300" scrolling="no" frameborder="no" allow="autoplay" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/461361453%3Fsecret_token%3Ds-RpJ16&color=%23ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true"></iframe>

Eget Selskap
Cat #: ES060
Format: Digital single
Release date: 06.07.2018

Track list:
1. Valley

Connect with Sonema: 
Instagram

Contact:
Eget Selskap: joar@egetselskap.no
Press: lise@eddamusic.no
Synch: marius@eddamusic.no

Sonema debuterer med rolige Valley 6. juli.

Valley skildrer følelsen av å være fastlåst i livet man lever. «Den handler om å være stuck, men å samtidig prøve å se det positive rundt seg og sette pris på det.» Sonema avslører at låten også handler om kjærlighetssorg.

Sonema er en sanger og låtskriver fra Bergen som lager det han selv beskriver som indie-elektronika. Han er en avslappet og ærlig type med noe på hjertet og god musikksmak. Han ønsker å nå ut til et bredt spekter av lyttere og har ambisjoner om å nå fans utenfor landegrensene. «Musikk har betydd mye for meg når ting har vært tungt. Håper musikken min kan bety noe for andre på samme måte og gjøre ting litt bedre.»

Han inspireres av møter med mennesker, opplevelser, musikk, natur og katten sin Molly. Selv høre han på alt fra indie, hip hop, rock, folk, house til d&d. Han henter inspirasjon fra Tame Impala, Bonobo, Tash Sultana, Rhye, 2pac, Nas, Bob Marley, Johnny Cash med flere. Sonema ser på musikken som en deilig flukt fra hverdag, som motivasjon, som noe chill, digg og gøy. «Jeg har tonnevis med pågangsmot og den beste produsenten, min tjommi Øyvind!»

Credits:
Composer: Sondre Røsseland/Øyvind Johannesen
Lyrics: Sondre Røsseland
Performer:Sondre Røsseland/Øyvind Johannesen/Vetle Junker
Producer: Øyvind Johannesen/Vetle Junker/Njål Paulsberg
Mix: Njål Paulsberg
Master: Iver Sandøy