Amalie Holt Kleive

Komme meg ut
<iframe width="100%" height="300" scrolling="no" frameborder="no" allow="autoplay" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/464622378%3Fsecret_token%3Ds-JuqUp&color=%23ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true"></iframe>

Eget Selskap
Cat #: ES072/OHI08SD
Format: Digital single
Release date: 07.12.2018

Track list:
1. Komme meg ut

Follow: 
Instagram / Facebook

Contact:
Eget Selskap: joar@egetselskap.no
Press: lise@eddamusic.no
Synch: marius@eddamusic.no

Credits:
Composer/Lyricist: Amalie Holt Kleive
Performers/Producers: Amalie Holt Kleive/
Matias Tellez
Mix: Matias Tellez
Master: Alex Wharton

7. desember slipper Amalie Holt Kleive “Komme meg ut”, en låt hvor teksten kom før hun skjønte betydningen av den. “I låten skriver jeg blant annet at jeg er ‘Fanget av den egentlige meg. Jeg må bare komme meg ut av meg’, setninger som i begynnelsen ikke gav mening, men som på et senere tidspunkt har gjort det mer og mer.”

“Komme meg ut” handler om en følelse av å være låst inne i seg selv, å være begrenset av den du tror du bør være og den du tror du er. “Jeg har laget et beskyttende skjold som gjør at jeg verken slipper ut eller at andre kan komme inn. Jeg har et behov for å finne ut hvem jeg er, og har lyst til å være, uten at noen blander seg inn i det.” Amalie legger til at hun tror det er en låt mange kan kjenne seg igjen i og håper den kan oppleves som en befriende låt i den forstand at man begynner å reflektere over egne tanker og finner ut av ting. Låten er produsert sammen med Matias Tellez (Young Dreams) i Blanca Studio.

Amalie Holt Kleive lager elektronisk dansbar og rørende musikk. Hun kombinerer spennende vokalmelodier med improvisasjon og harmonikk fra jazzen, med beats fra house og elektronika, og inspireres av tekst fra dikt og visesang. Sammen blir uttrykket noe helt eget og veldig vakkert. Kleive er en musiker med kjærlighet for fremførelsen, hun er allsidig og trygg, og behersker flere instrumenter. I tillegg til en bachelor i jazzvokal fra Griegakademiet, har hun spilt klassisk piano i over ti år. Matias Tellez (Blanca Records) og Joar Nicolaysen (Eget Selskap) oppdaget Kleive på «Jazzass» og signerte henne samme kveld.

Siden debuten på Vill Vill Vest og utgivelsen av «Nær deg» i september, har Amalie Holt Kleive varmet opp for Jarle Bernhoft på USF Verftet i Bergen, mottatt stipend fra Sparebanken Vest, investert i nye instrumenter og jobbet med debut EP-en som slippes neste år. 23. februar kan du høre Amalies jazzete pop på Parkteateret i Oslo!