Softcore untd.

Gi meg tid
<iframe width="100%" height="300" scrolling="no" frameborder="no" allow="autoplay" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/557378763%3Fsecret_token%3Ds-ZEjMp&color=%23ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true"></iframe>

Eget Selskap + Vibbefanger
Cat #: ES074/VIBB043
Format: Digital single
Release date: 08.02.2019

Track list:
1. Gi meg tid

Contact:
Eget Selskap: joar@egetselskap.no
Press: wanda@vibbefanger.com

Synch: marius@eddamusic.no

​Credits:
Composers/lyricists/producers/performers: Emir Hindic, Mathias Humlen, Andreas Høvset, Vetle Junker
Mix: Njål Paulsberg
Master: Iver Sandøy

8. februar slipper Softcore untd. første låt fra sitt kommende debutalbum! Singelen heter «Gi meg tid» og har et mer eksperimentelt og elektronisk lydbilde enn vi har hørt fra Softcore untd. tidligere. «Låten bærer kanskje preg av vinterdepresjon og revurdering av valg. Den handler om å bli lei av hverdagen, rutiner og de samme bygningene du ser hver dag. Jeg skrev teksten da jeg var i en hytte på fjellet, så det preger nok vibben i låten.» – Andreas Høvset (aka Charlie Skien).

Softcore untd., aka Norges feteste boyband, består av Emir Hindic fra Sushi x Kobe, Mathias Humles også kjent som FAKETHIAS, Andreas Høvseth (aka. Charlie Skien) som sammen med Vetle Junker (aka Junker) utgjør duoen Verdensrommet. De lager musikk med 808-trommer, saksofon og jazzgitar. «Jeg tror ikke det er noen andre som lager trap med gitar, det gjør oss nokså unike.»

«Den musikken vi lager nå, ‘Gi meg tid’ inkludert, hadde tålt å gjøres i mange forskjellige varianter – man kunne fjernet trommene, og det hadde fortsatt vært en bra låt, og samme med det harmoniske – man kunne fjernet det, og det kunne fortsatt vært noe interessant.» – Softcore untd.

I 2017 slapp Softcore untd. sin første låt, «Skolebenken», en miks av Verdensrommets melodiske gitarakkorder og hardere beats fra Sushi x Kobe og FAKETHIAS. Siden da har de gitt ut låtene «Fjern», «Sjansespill» og «Mye mere». I tillegg har de solgt ut shows i både Oslo og Bergen, varmet opp for Princess Nokia på Parkteateret og levert to kritikerroste konserter under by:Larm 2018. Den siste tiden har bandet tilbrakt i studio hvor de har jobbet med debutalbumet som slippes høsten 2019!

Quotes


This Norwegian group is insanely good – The FADER

Currently some of the best and most interesting music in Norway – Red Bull

You don’t need to understand Norwegian to regard it as an amazing songAll Around Sound

They rap in smooth Norwegian, and leave us longing for more thanks to their contagious beats i-D Magazine