CHARLIE SKIEN

Snø
<iframe width="100%" height="300" scrolling="no" frameborder="no" allow="autoplay" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/603923208%3Fsecret_token%3Ds-VfpSb&color=%23ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true"></iframe>
Eget Selskap
Cat #: ES078
Format: Digital single
Release date: 03.05.2019
 Track list:
1. Snø
Jouska Soical media: 
Facebook SoundCloud | Instagram

NY SINGEL FRA CHARLIE SKIEN / SNØ / 03.MAI

Bak navnet Charlie Skien finner vi Andreas Høvset som de siste årene har vært en del av duoen Verdensrommet sammen med sin makker Vetle Junker. De to startet Verdensrommet i 2012. De er også kjent som to fjerdedeler av Softcore untd. som nylig slapp sin 5. singel “Gi meg tid” på Eget Selskap, Vibbefanger og det New York-baserte labelet Cascine.

Hør «Snø» her: https://soundcloud.com/charlie-skien-sno/

Charlie Skien dukket først opp som soloartist i duett med Mato Polo (Vibbefanger) på “Ikkje min feil” sommeren 2017, og EMIRs (SONY) singel “Hvis vi må”. Charlie Skien befinner seg et sted i mellom R&B og indie, hvor lydbilde er preget av synther, trommer og diverse samples. Musikken er inspirert av artister som King Krule, Ryuichi Sakamoto og Burial.


Se video her: https://www.youtube.com/watch?v=gEuhNe7YCaY&feature=youtu.be

3. mai slipper Charlie Skien sin andre singel «Snø», med tilhørende musikkvideo. Låten er oppfølgeren til fjorårets hitlåt “Gasslekasje”. Skien beskriver “Snø” som en ubehagelig og mørk klubblåt som handler om å føle seg klaustrofobisk i store folkemengder. Til høsten kommer Skiens debut EP.

 


More from Charlie Skien