Joakim koala

ZOMBIER
<iframe width="100%" height="300" scrolling="no" frameborder="no" allow="autoplay" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/620383923%3Fsecret_token%3Ds-ZBwvn&color=%23000aff&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true"></iframe>
Eget Selskap
Cat #: ES082
Format: Digital single
Release date: 31.05.2019
 Track list:
1. Zombier

Joakim Koala – Sosiale Medier: 
Facebook SoundCloud | Instagram

“Zombier” av Joakim Koala ute 31. mai

Joakim Koala er en Bergensbasert indie-artist som leker med analoge synther, inspireres av All Saints, Tame Impala, Bon Iver og John Carpenters mørke univers, samtidig som han nyter en Moscow Mule. Dette resulterer i pop’ete melankoli som gir mening for alle som har kjent på livets mange sider. Lydbilde er svevende og tekstene er rett på sak, men likevel elegant servert.

31. mai slipper Joakim Koala sin 5. singel “Zombier”. Singelen er oppfølgeren til “Lanzarote” som lenge var B-listet på P3. “Teller vi som liv i verdensrommet” synger Koala i refrenget på Zombier. Han forklarer at det fremstår som absurd at politikere fokuserer inn så mye ressurser på å lete etter liv på Mars, mens vi som lever her på jorden nærmest drukner i plast og står midt i en miljøkatastrofe. “Sangen burde kanskje gått i moll, siden budskapet og temaet er trist og alvorlig, men den “glade” melodi tilnærmingen er med å underbygge absurditeten i at de vi har valgt til å styre verden, åpenbart ikke skjønner alvoret. De bare er der, som Zombier” forklarer Koala.

Hør «Zombier» her: https://soundcloud.com/joakim-koala-zombier

Joakim Koala debuterte med singelen «Elefanten» i juni 2017, og har siden gitt ut låtene “Tiden”, “Siste sjanse” og “Lanzarote” som alle ble skrevet i Koalaland – Joakims hjemmestudio. Musikken gis ut via indie-labelet Eget Selskap, som også huser Hjerteslag, Great News, Softcore untd. og 9 grader nord m. fl.