Ē

ĒP
<iframe width="100%" height="300" scrolling="no" frameborder="no" allow="autoplay" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/playlists/778995666%3Fsecret_token%3Ds-NgpNT&color=%23000aff&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true"></iframe>
Eget Selskap
Cat #: ES083
Format: Digital single
Release date: 14.06.2019
 Track list:
1. Afraid Of The Ocean
2. Doing Stuff Alone
3. If You Asked
4. Now And Then I Feel Destroyed
Ē Soical media: 
Facebook SoundCloud | Instagram
Photo creds:

Henrike Kerl

Ē med debut-ĒP

Ē er et helt nytt Oslo-basert band som spiller de de omtaler om Lo-pop. Bandet ble dannet sommeren 2018 av Ingvild Nærum (Are You Having Fun Yet) og Chiara Cavallari (FOAMMM). Nærum er vokalist og trommis, Cavallari gjør gitar og vokal og nylig ble Sigrun Sæbø Håland (Hysj) med på bass.

Hør «ĒP» her: https://soundcloud.com/Ē-ĒP

“Lydmessig er vel lo-pop lo-fi popmusikk. Tematisk gir det uttrykk for følelsen av å kjenne seg liten i samfunnet og at vi ikke klarer å flykte fra popsensibiliteten vår. Begge deler er noe vi motvillig omfavner.” forklarer Ingvild Nærum.

14. juni gir Ē ut sin debut-EP, «ĒP», på plateselskapet Eget Selskap. EP-en handler om hvilke strategier man bruker når det å forholde seg til omverdenen virker uoverkommelig. «Vi prøver å utforske ting fra et nytt perspektiv gjennom tekstene våre. Musikalsk går vi egentlig bare for det som høres kult og interessant ut – og av og til også litt fleipete – Ē

Etter å ha brukt hele sommeren 2018 på å skrive musikk , blir de å finne på Øyanatt som support for Omni. Bandet har siden spilt en rekke mindre konserter i Oslo, og var på line-upen under årets Camp Øya. Til høsten har bandet planer om å gå i studio for å spille inn flere sanger, og det kommer trolig flere låter fra bandet allerede mot slutten av året.