NORA Lovise

I'M GIVING IN
<iframe width="100%" height="300" scrolling="no" frameborder="no" allow="autoplay" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/674468120%3Fsecret_token%3Ds-ZI1WY&color=%23000aff&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true"></iframe>

Eget Selskap
Cat #: ES090
Format: Digital single
Release date: 20.09.2019

Nora Lovise – sosiale media:
Facebook Instagram

Contact:
Eget Selskap: joar@egetselskap.no
Synch: marius@eddamusic.no
Press: dipha@eddamusic.no
INgrooves: kbjornstad@ingrooves.com

Nora lovise ute med debutlåten “I’m Giving In”!

Nora Lovise Tårnesvik er en elektronisk indiepopartist som lager drømmende, gøyal og kamp-aktig musikk som hun selv ønsker skal oppløfte og glede lytteren. Hun startet å spille bass som 16 åring og har spilt/spiller med band som Strange Hellos og John Olav Nilsen & Nordsjøen. Parallelt med sitt virke i nevnte band har hun også skrevet låter tiltenkt et soloprosjekt som har begynt ta ordentlig form over det siste året. 

Høsten 2018 gikk Nora Lovise i Norsk Riksstudio med produsentene Njål Paulsberg (Evigheten, PHYT, Young Dreams) og Fredrik Vågsborg (Casiokids, Aurora, Strange Hellos) for å spille inn låter hun har skrevet de siste par årene.

20. september slipper Nora Lovise sin første singel «I’m Giving In» på Eget Selskap.
Lytt til låten her: https://soundcloud.com/edda-music/nora-lovise-im-giving-in/s-ZI1WY

“Låten handler om å komme seg gjennom et stort brudd, og det å bruke hendelsen til det positive for seg selv. En mulighet til å utvikle seg videre, la livet ta deg med videre og stole på at ting kommer til å gå fint.” – Nora

Nora Lovise har latt seg inspirere av artister som Tame Impala, Lindstrøm, Michael Jackson, Deadmau5, Grimes og John Olav Nilsen & Nordsjøen. Målet hennes er å produsere musikk som gir masse god energi. Til våren er det planer om slipp av debutalbum, i tillegg til spillejobber på diverse konsertscener rundtom i Norge. Med seg vil hun ha med Sigurd Steinkopf (trommer) og Arne Toivo Sandberg (bass).