ZANDY

IVANHOE
<iframe width="100%" height="200" scrolling="no" frameborder="no" allow="autoplay" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/679027932%3Fsecret_token%3Ds-75iyl&color=%23000aff&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true"></iframe>
Eget Selskap
Cat #: ES095
Format: Digital single
Release date: 20.09.2019
Zandy – sosiale media:
Facebook Instagram
Contact:
Eget Selskap: joar@egetselskap.no
Synch: marius@eddamusic.no
Press (NO): dipha@eddamusic.no
Press (SE): liza@border.se
Booking: caroline@unitedstage.se
INgrooves: kbjornstad@ingrooves.com

“Allting händer dig min Ivanhoe”

Zandy debuterer med “Ivanhoe” som tar utgangspunkt i den gamle fortellingen om helten som opplever ulykkelig kjærlighet. Zandy gjør elektronisk NuSoul med dyptpløyende bass, gripende melodier og tekster. 

Zandy er lukseriøst og sørgelig som Hollywood, dekadent som etterfesten og majestetsik som dronningen. Etter å ha vært medlem av det svenske elektrokollektivet !Regeringen siden 2012 debuterer endelig Zandy som soloartist. 

Hør låten her: https://soundcloud.com/edda-music/zandy-ivanhoe-1/s-75iyl

Zandys singeldebut er produsert av !Regeringen og Matt Joko som har bl.a jobbat med, (Tchad Blake, JOY, Nina Persson, Kristin Amparo, Crystal Waters, Michael Feiner och Panda Da Panda) og gis ut i samarbeid med Bob Hunds forlag og det bergensbaserte labelet Eget Selskap.