SVENSKE TILSTANDER

Moderne menneske
<iframe width="100%" height="300" scrolling="no" frameborder="no" allow="autoplay" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/788426788%3Fsecret_token%3Ds-KLAzVIAu81J&color=%23000aff&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true"></iframe>

Eget Selskap
Cat #: ES116
Format: Digital single
Release date: 10.04.2020

Connect with Svenske Tilstander: 
Facebook
Instagram

Contact:
Synch: marius@eddamusic.no
Label: joar@egetselskap.no
Presse: dipha@eddamusic.no
Digital distribusjon: henrik.kristensen@ingrooves.com

Svenske Tilstander debuterer med singelen Moderne Menneske!

Hør «Moderne Menneske» her: https://soundcloud.com/edda-music/moderne-menneske/s-KLAzVIAu81J 

Svenske Tilstander har enda ikke sluppet sin første singel, men har allerede rukket å varme opp for Hjerteslag foran et utsolgt Sentrum Scene- publikum i januar i år.

Bandet ble startet av Reber Roald (gitar, vokal) og Sebastian Uthaug (gitar, vokal). De er den politiske rådgiveren og arkitekten som en dag fant seg selv med utdannelse, jobb og høyt studielån. Det ble kjedelig.

Bandet spiller bråke-pop med uhøytidelige men likevel seriøse tekster. Med i bandet er også Marie Moe (Razika) på bass og Nils Jørgen Nilsen (Honningbarna) på trommer. I februar 2019 var de for første gang i studio med Jonas Rohde-Moe og nå er de klare med første singel fra den kommende EPen ‘Alt går rundt og ingenting gir mening’.

Musikken slippes via Bergenslabelet Eget Selskap og singelen er ute 10. april!

“Moderne Menneske” handler egentlig om oss selv og de menneskene vi omgås, bare satt litt på spissen. Da vi skrev låten ante vi ikke at omstendighetene rundt utgivelsen av den skulle bli så aktuelle. Det er jo egentlig veldig skremmende. – Svenske Tilstander