Eget Selskap
Cat #: ES162
Format: Digital single
Release date: 20.01.2023

Track list:
1. Tapte Sjelers Dal

Følg Treverket: 
Spotify

TREVERKET – TAPTE SJELERS DAL

Fredag 20. januar slipper Treverket tittelsporet fra sin kommende fullengder “Tapte Sjelers Dal” via Bergenslabelen Eget Selskap.

Treverket er et prosjekt ledet av Mathias Marstrander og Martin Hjetland, og består av en bukett med kreative musikere som kommer ut fra jazzmiljøet i Bergen. Musikken har sine røtter i den nordiske jazztradisjonen, men låner referanser fra både country, bluegrass, poprock og friimprovisasjon. Resultatet er fengende, melodisk og utforskende septettjazz, krydret med svevende pedal steel og synthesizere.

Bandet debuterte under Vill Vill Vest på Landmark, og BTs utsendte anmelder hadde følgende å rapportere: Festivalens første virkelige høydepunkt fant sted på Landmark denne fredagskvelden. Jazzgruppen Treverket leverte en konsert hele tiden på yttergrensen av det smakfulle. De sto på stødige føtter i spennet mellom det vakre melodiske og det regelrett vulgære, med varme, energi og livskraft. Noen vendinger var så elegante, frekke og regelrett uforskammede at jeg tok meg selv i å le høyt av glede.

Treverket spiller konsert på Kulturhuset i Bergen lørdag 21. januar.

Krediteringer:
Komposisjon/arrangement/produksjon: Mathias Marstrander/Martin Hjetland
Mix: Mathias Marstrander
Innspillingstekniker/mastering: Iver Sandøy
Utøvere: Mathias Marstrander (el-gitar, programmerte trommer, perkusjon), Martin Hjetland (trommer, perkusjon), Øystein Høynes (el-bass), Gard Hvammen (piano, synth), Jonas Flemsæter Hamre (saksofon), Aksel Røed (saksofon), Andreas Hatzikiriakidis (trompet)