Eget Selskap
Cat #: ES176
Format: Digital singel
Release date: 03.11.2023

Track list:
1. Du har aldri

Følg Charlie Skien: 
Facebook | SpotifyInstagram| Youtube

Contact:
Press (NO): joar@egetselskap.no
Synch: marius@eddamusic.no

CHARLIE SKIEN – DU HAR ALDRI

Charlie Skien (Andreas Høvset), kjent fra prosjekter som Verdensrommet og Softcore untd, er Skiensmannen med den særegne barytonen, som skriver håpefulle låter om det som er vondt. Artisten har vært gjennom en musikalsk transformasjon gjennom de siste åra, fra mørk R’n’B til et mer rockeorientert uttrykk, men stadig står de fengende melodiene i fokus. Skiftet har bl.a. sin bakgrunn i at mannen er blitt nykter, jobber som altmuligmann i det nye studioet til Matias Tellez, og ikke minst at han har hatt et ønske om å spille med et større band. Da har det vært naturlig å lage plass til et mer organisk uttrykk.

3. november kommer Charlie Skien med den tredje singelen fra sitt kommende debutalbum på Bergenslabelen Eget Selskap. Om låta sier artisten at det er “en litt desperat sang om å ville ha noen som i andres øyne er “for god for deg”. For min del er det en slags oppfølger til “Kunstig selvtillit” fra tidligere i år, med mye av den samme tematikken og problematikken. Jeg føler at jeg er veldig direkte og ærlig, og nærmest skriker det i låten. Den har fått akkurat den energien jeg ønsket.” – Charlie Skien 

Charlie Skien er av de utvalgte til Vill Vill Vest i Bergen i november, og i konsertsammenheng har han fått med seg Even Kjelby på gitar og Ole Kristian Einarsen på bass, begge kjent fra bandet Great News. På trommer har de tre, gamle kompisene fått med seg Adrian Kiss fra Whammyboy.

Krediteringer:
Komponister: Andreas Høvset/Even Kjelby
Tekstforfatter: Andreas Høvset
Produsent/arrangør: Andreas Høvset/Njål Paulsberg
Mix/inspillingstekniker: Njål Paulsberg
Master: Matias Tellez
Utøvere: Andreas Høvset (vokal, gitar, synth), Even Kjelby (gitar), Ole Kristian Einarsen (bass), Kristoffer van der Pas (trommer)
Pressebilder: Synne Sofi Bårdsdatter Bones