<iframe width="100%" height="300" scrolling="no" frameborder="no" allow="autoplay" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/playlists/817299786%3Fsecret_token%3Ds-WxDrU&color=%23ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true"></iframe>

 

Label: LEKK Cat #: LEKK001S Format: Digital single Release date: 14.06.2019

 Track list:

1.You Will Live For Ever (French Version)
2. Change Your Mind
3. M. Ali
4. Instrumental One
5. Way Too Late
6. With You

NATHALIE NORDNES OG MATIAS TELLEZ UTE MED ALBUMET “LEKK VOL. 1”

“Vol.” serien til LEKK er en plattform som ble laget av Joar Nicolaysen og Matias Téllez for å gjøre det enklere for kunstnere å samarbeide og utgi resultatet av dette uten å måtte definere det de har skapt som et band eller nytt prosjekt. Via denne serien vil vi gi ut musikk som ellers ville blitt glemt i en sky.

Nathalie Nordnes og Matias Téllez har kjent hverandre i mange år og samarbeidet som artist og produsent ved flere anledninger. Høsten 2018 bestemte de seg for å samle 6 av låtene de skrev sammen i en kompilasjon. Samtidig ble LEKK skapt og det ga mening å presentere samarbeidet til Nathalie og Matias på LEKK- plattformen. 5. juli slipper Nordnes og Téllez minialbumet “LEKK VOL. 1” på LEKK. 

Hør «LEKK VOL. 1» her: https://bit.ly/2RH8wEq

  1. juni slapp Nathalie og Matias første smakebit fra platen med “Change Your Mind”. Bergens Tidende skrev “”Change Your Mind” er fulladet med lengsel og ømhet, med en av årets såreste strofer: “ooh I miss your love, if it belongs to someone else, don’t tell me ‘cause my heart wouldn’t take it”. 

 


Press photo credit: Isak Okkenhaug

Cover art creds: Hilda Holmdahl