METTESON

80 MILES
<iframe width="100%" height="300" scrolling="no" frameborder="no" allow="autoplay" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/648002815%3Fsecret_token%3Ds-R993w&color=%23000aff&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true"></iframe>

LEKK
Cat #: LEKK002
Format: Digital single
Release date: 02.08.2019

Metteson på sosiale media:
Facebook
Instagram

DEBUTLÅT FRA METTESON

Det som ble en veldig stor og viktig natt for én person, var ikke nødvendigvis det for den andre. Det er det veldig vanskelig å vite sikkert, eller å finne ut av, i hvert fall om man ikke lenger befinner seg i samme by.

02. august slipper Metteson låten 80 Miles på LEKK. Låten ble skrevet etter en tur til Barcelona, og handler om en sommerflørt av den kortvarige sorten. “Jeg kan fort romantisere relasjoner jeg har hatt som ikke ble noe av, spesielt hvis jeg føler meg litt ensom en kveld. Tenk om jeg bare hadde gjort sånn eller sånn. Tenk om jeg bare hadde blitt igjen. Dette er en “tenk om”-låt.” – Metteson

Lytt til “80 Miles” her: https://soundcloud.com/edda-music/metteson-80-miles/s-R993w

“Med Metteson vil jeg lage musikk som passer til turer i cabriolet. Eller, jeg vil lage musikk som gir folk følelsen av å sitte i en cabriolet, eller av å lene seg litt ut av et vindu eller bestige en topp. Metteson maler med bred pensel. Metteson er klisjeer, kor og kjærlighet.
Jeg lytter mest til Robyn, John Grant, Christine and the Queens, Susanne Sundfør og Frank Ocean. Jeg spiser frokost til en ripete lp, Tapestry av Carole King, og bytter til ABBA i lunsjen. Jeg håper at Metteson høres ut som Metteson. Hvis jeg klarer å lage noe som høres mest ut som meg, men som kan minne om noen av disse, er jeg god”.
– Metteson