LEKK
Cat #: LEKK040
Format: Digital single
Release date: 24.11.2023

Track list:
1. bouncer

Follow Dancing the conga:
Spotify | Facebook | Instagram

Contact:
Press: joar@lekk.no
Synch: marius@eddamusic.no

MALUM – bouncer

MALUM er et syvmannsband som samler noen av Bergens dyktigste, unge jazzmusikere rundt en musikalsk kjerne av house, elektronika og jazz. Bandet ble stiftet av trommis og låtskriver Emil Malum i starten av 2023 med et mål om å tilby improviserte klubbopplevelsr til norske dansegulv. 

24. november slipper bandet debutsingelen “bouncer” på LEKKs nye singellabel DROPS, og feirer slippet med sin debutkonsert på Landmark uken etter, 1. desember!

“Bouncer” er den første låten Emil Malum lagde sammen med produsent og keyboardist, Jonas Særsten, og er på mange måter en slags overtyre til MALUMs musikalske univers. Utgangspunktet for låten var et ønske om å blande akustiske og elektroniske trommer for å gi det repetitive og maskinelle lydlandskapet en menneskelig nerve.

MEDVIRKENDE:
Komponist:
Emil Malum
Utøvere: Emil Malum (drums, vocals) Amund Nordstrøm (drums, percussion, vocals) Eirik Kvalbein (electric bass guitar, vocals) Sjur Folgerø (electric guitar, vocals ) Simen Walle (electric guitar, lapsteel, vocals) Jonas Særsten (synth, keyboards) Sondre Pettersen (vocals, synth)
Produsent: Jonas Særsten
Mix: Eirik Sandvik
Mastring: Jørgen Træen