JOHN OLAV NILSEN & NORDSJØEN

GLEMT AV GUD
<iframe width="100%" height="300" scrolling="no" frameborder="no" allow="autoplay" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/666696521%3Fsecret_token%3Ds-l1YB7&color=%23ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true"></iframe>

Opplett
Cat #: OPPLETT035
Format: Digital single
Release date: 13.09.2019

John Olav Nilsen & Nordsjøen
på sosiale media:
FacebookInstagram | Youtube

Contact:
Label and synch: marius@eddamusic.no
Press: erle@hes.no
INgrooves: kbjornstad@ingrooves.com

«Husker du
gutten som ble glemt av Gud
Hans vrangforestillinger
går nå for utsolgte hus»

Slik låter de første tekstlinjene i den nye singelen til John Olav Nilsen & Nordsjøen, som slippes 13. september.

John Olav Nilsen har for lengst satt et solid foravtrykk hos en generasjon musikkelskere her til lands med sin poetiske gatepop og stilsikre uttrykk.

Først backet av Gjengen, som siden ble erstattet av Nordsjøen.

Nilsens tekster og sanger som “Diamanter og kirsebær”, “Hull i himmelen”, “Valiumvalsen”, “Bensinbarn” og “Nesten som vi lever” vil stå seg som evige klassikere i norsk musikkhistorie.

Hele seks år har gått siden John Olav Nilsen & Gjengen ble oppløst og bandet spilte sin avskjedskonsert på USF i Bergen.

I 2016 ble Gjengen erstattet med Nordsjøen, bestående av John Olav Nilsen og de tidligere Gjengen-medlemmene Einar Vaagenes, Lars Eriksen, samt det nye tilskuddet Mikael Kanstad.

Helt siden den kritikerroste og Spellemannvinnende gullplate-debuten “For Sant Til å Være Godt” (2009) har Bergensartisten vært blant sin generasjons absolutte livefavoritter i Norge, noe som igjen ble bekreftet da bandet tidligere i år delte nyheten om at de legger ut på turné i høst.

Billettene til USF Verftet i Bergen og Rockefeller i Oslo ble revet vekk, og ryktene om ny musikk begynte å svirre.


ANDRE UTGIVELSER av John Olav Nilsen