Fieh

Flower
<iframe width="100%" height="300" scrolling="no" frameborder="no" allow="autoplay" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/438188298%3Fsecret_token%3Ds-ytizu&color=%23ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true"></iframe>

Vibbefanger
Cat #: VIBB032
Format: Digital single
Release date: 01.06.2018

Track list:
1. Flower

Connect with Fieh:
Facebook | Instagram | YouTube | SoundCloud Fieh

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/FY3QaOA5FPU" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Fieh slipper ny låt og musikkvideo 1. juni!

Låten heter “Flower” og handler om fine mennesker man møter og gode samtaler som oppstår. Etter at debutsingelen “Glu” ble sluppet i fjor høst, har interessen for Fieh skutt i været. Bandet har blitt lovprist både innenlands og utenlands; norsk musikkbransje har trukket frem Fieh som stjerneskudd for 2018, Elton John digget “Glu” så mye at han spilte låten på Rocket Hour, THE FADER premierte deres første musikkvideo og nylig TV-debuterte bandet i beste sendetid på Lindmo.

«Når noen sier noe som utvider horisonten din, og du sitter igjen og tenker ‘Wow, for en bra person du er!’ – det er disse øyeblikkene låta handler om», forteller frontfigur Sofie, som videre forklarer at hun i slike øyeblikk tenker på personer som blomster, med fine detaljer og nydelige farger, som beriker omgivelsene med sin tilstedeværelse. «Etter dette kan ingenting få dem til å slutte å være blomster.»

Fieh har som mål å skape gode konsertopplevelser hvor man for en time glemmer alt som er kjipt og i stedet fylles av noe positivt. «For meg er det å gi folk en god konsertopplevelse noe av det beste jeg kan oppnå som musiker», meddeler Sofie, «Musikk er en veldig magisk ting. Musikk kjenner ingen landegrenser. Det er fint å tenke på at musikken vi lager kan ha betydning for folk hvor som helst i verden.» Musikalsk ønsker de å være nyskapende og originale, men samtidig ha kunnskap om og ta vare på musikken som har vært.

Selv om de er mange, hele åtte stykker, får de likevel ting gjort; Flower ble spilt på konsert samme dag som låten ble presentert på øving!


Quotes

I love it!Elton John

An explosion of summer energy – THE FADER 

Charming slice of jazz-infused soul pop  – The Line of Best Fit

When Fieh entered the stage, the vibe in the audience exploded – DN.no